KAL- Pasi vranë Sofian dhe të infektuarit e tjerë, Hershel zhduket dhe Beth bie në shok. Rik dhe Glen dalin për të kërkuar Hershel...

EN- The gang bury Sophia's body and burn the rest. Hershel disappears just as Beth falls into shock. Rick and Glenn head out to find him...
AL- Glen i tregon të tjerëve që ka të infektuar në kasolle. Tani ata po diskutojnë nëse duhet t’i mbajnë apo jo...

EN- Glenn tells the others about the zombies in the barn. Now, they are debating whether they should stay or not...
AL- Tani që Glen e di që ka të infektuar në kasolle Maggie i lutet që ai mos t’ia thotë askujt. Hershel beson se të infektuarit që mban në kasolle janë thjesht të sëmurë dhe një ditë do shërohen...

EN- Now that Glen knows there are walkers in the barn, Maggie Greene begs him not to tell anyone. Herschel believes that those walkers, which include loved ones, are just sick and may someday...
AL- Teksa po mundohen të gjejnë Sophia-n, Daryl plagoset dhe mbetet në mes të pyllit dhe fillon të shohë vegime të Merle. Ndërsa Lori sapo ka zbuluar që është shtatëzënë dhe nuk di se si t’ia thotë Ricku-t...

EN- While searching for Sophia, Daryl becomes injured and stranded in the middle of the woods. Now he's beginning to see Merle everywhere. Meanwhile Lori has just found out that she's pregnant and she doesn't know how to tell Rick...
AL- Gjendja e Carl po përmirësohet tashmë. Ndërsa të tjerët mundohen të gjejnë Sophia-n...

EN- With Carl recovering, the group, once again, puts their focus on finding Sophia...